The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler çekmece önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Gücvenliğiniz kucakin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler kırık dökük apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine haber kaldırmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini Yangın Çıkış Kapısı bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir eksperlik düzlükı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak bağırsakin tıklayın.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve Yangın Kapısı esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri derece önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi yangın kapısı belde verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda bayağı rafine davranışları sergilemektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat dirilik kaybı olmaması için önemlidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page